23. desember: Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Denne boka er like hjerteskjærende og trist som den er håpefull og søt. Eleanor og Park møtes på skolebussen. De forelsker seg sakte mens de leser tegneserier og hører på musikk sammen på vei til skolen. Kjærligheten og varmen Eleanor får oppleve med Park står i stor kontrast til det hun opplever hjemme. Familien hennes er fattige og stefaren hennes behandler henne dårlig. Eleanor gjør det hun kan for at stefaren ikke skal finne ut om Park og hindre henne fra å være sammen med ham.

Rainbow Rowell er kjempegod på å beskrive forelskelser og vanskelige familieforhold, og denne boka er ikke noe unntak.

Boka kan lånes i Libby, Bookbites eller på biblioteket.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Neil Gaiman: Neverwhere

Richard er en vanlig innbygger i storbyen London. Han har en trygg jobb, egen leilighet og er forlovet. En kveld på byen dukker en skadet