23. desember: Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Denne boka er like hjerteskjærende og trist som den er håpefull og søt. Eleanor og Park møtes på skolebussen. De forelsker seg sakte mens de leser tegneserier og hører på musikk sammen på vei til skolen. Kjærligheten og varmen Eleanor får oppleve med Park står i stor kontrast til det hun opplever hjemme. Familien hennes er fattige og stefaren hennes behandler henne dårlig. Eleanor gjør det hun kan for at stefaren ikke skal finne ut om Park og hindre henne fra å være sammen med ham.

Rainbow Rowell er kjempegod på å beskrive forelskelser og vanskelige familieforhold, og denne boka er ikke noe unntak.

Boka kan lånes i Libby, Bookbites eller på biblioteket.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Arild Stavrum: Zidanes Dans

Dette var en fantasiful fotballbok. Det er mye som skjer i fortellingen og alt føles helt eventyrisk ut. Mikke og vennene hans sitter sammen og

Marissa Meyer: Cinder

Et dødelig virus sprer seg over hele verden og dreper alle som blir smittet. For å redde menneskeheten trenger samfunnet frivillige til å teste vaksiner,