23. desember: Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Denne boka er like hjerteskjærende og trist som den er håpefull og søt. Eleanor og Park møtes på skolebussen. De forelsker seg sakte mens de leser tegneserier og hører på musikk sammen på vei til skolen. Kjærligheten og varmen Eleanor får oppleve med Park står i stor kontrast til det hun opplever hjemme. Familien hennes er fattige og stefaren hennes behandler henne dårlig. Eleanor gjør det hun kan for at stefaren ikke skal finne ut om Park og hindre henne fra å være sammen med ham.

Rainbow Rowell er kjempegod på å beskrive forelskelser og vanskelige familieforhold, og denne boka er ikke noe unntak.

Boka kan lånes i Libby, Bookbites eller på biblioteket.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Rainbow Rowell: Carry on

Dette er en fantasy bok for de som har lyst på noe lett og koselig. Her er det vennskap, hemmelige forelskelser og en magiskole som

Sissel Chipmann: Skifterne

Denne fortellingen ble jeg umiddelbart dratt inn i. Kira bor i en liten landsby. Det er trygt og rolig, med unntak av én ting. Noen

Anne Gunn Halvorsen: Arvingen

Denne var gøy å lese. Lena flytter til Oslo med foreldrene og 1 år gamle Theodor. Hennes møte med en ny skole er helt spesiell.

Michael Stilson: Alene gjennom

Historien handler om Fredrik som spiller for Mjøndalen. Han er bare 17 år, men han er allerede nær drømmen å spille for Rosenborg. Men så