23. desember: Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Denne boka er like hjerteskjærende og trist som den er håpefull og søt. Eleanor og Park møtes på skolebussen. De forelsker seg sakte mens de leser tegneserier og hører på musikk sammen på vei til skolen. Kjærligheten og varmen Eleanor får oppleve med Park står i stor kontrast til det hun opplever hjemme. Familien hennes er fattige og stefaren hennes behandler henne dårlig. Eleanor gjør det hun kan for at stefaren ikke skal finne ut om Park og hindre henne fra å være sammen med ham.

Rainbow Rowell er kjempegod på å beskrive forelskelser og vanskelige familieforhold, og denne boka er ikke noe unntak.

Boka kan lånes i Libby, Bookbites eller på biblioteket.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Arne Svingen: Perfekt ondskap

Perfekt ondskap er en fortelling man bare sluker. Det starter med en scene som viser ganske tydelig hvordan hovenkarakteren, Skage er. Han ser en jente

Raina Telgemeier: Ghosts

Ghosts handler om to søstre, Cat og Maya. De må flytte til Bahía de la Luna, fordi Maya har en sykdom kalt cystisk fibrose og

Nina Borge: Outlaster

Adrian har opplevd noe han ikke orker å snakke om. Som følge av det som skjedde lider han nå av ganske sterk angst. Han orker

Jennifer Donnley: Stesøstre

Dette er historien om hva som skjer etter at Askepott av fått prinsen og kongeriket. Men det handler ikke om Askepott. Denne boka handler om