4. desember: Aru Shah og dommedagsdansen av Roshani Chokshi

Aru Shah bor i en leilighet i museet for indisk kunst og kultur sammen med moren. Hun går på en skole hvor de fleste elevene kjøres av egen sjåfør og tilbringer feriene i et av flere feriehus. Aru juger i et forsøk på å passe inn om egne ferieopplevelser. Når hun blir avslørt prøver hun å imponere ved å tenne på en forbannet lampe. Det viser seg at både forbannelsen og demonen i lampen er ekte.

Denne boka likte jeg godt. Aru er kjempetøff i møte med de mange utfordringene som dukker opp. I tillegg synes jeg det er spennende at boka baseres seg på hinduistisk religion og kultur. Jeg gleder meg til å lese mer om Aru og resten av den fantasifulle verdenen hun hører til.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Rainbow Rowell: Carry on

Dette er en fantasy bok for de som har lyst på noe lett og koselig. Her er det vennskap, hemmelige forelskelser og en magiskole som

Sissel Chipmann: Skifterne

Denne fortellingen ble jeg umiddelbart dratt inn i. Kira bor i en liten landsby. Det er trygt og rolig, med unntak av én ting. Noen

Anne Gunn Halvorsen: Arvingen

Denne var gøy å lese. Lena flytter til Oslo med foreldrene og 1 år gamle Theodor. Hennes møte med en ny skole er helt spesiell.

Michael Stilson: Alene gjennom

Historien handler om Fredrik som spiller for Mjøndalen. Han er bare 17 år, men han er allerede nær drømmen å spille for Rosenborg. Men så