4. desember: Aru Shah og dommedagsdansen av Roshani Chokshi

Aru Shah bor i en leilighet i museet for indisk kunst og kultur sammen med moren. Hun går på en skole hvor de fleste elevene kjøres av egen sjåfør og tilbringer feriene i et av flere feriehus. Aru juger i et forsøk på å passe inn om egne ferieopplevelser. Når hun blir avslørt prøver hun å imponere ved å tenne på en forbannet lampe. Det viser seg at både forbannelsen og demonen i lampen er ekte.

Denne boka likte jeg godt. Aru er kjempetøff i møte med de mange utfordringene som dukker opp. I tillegg synes jeg det er spennende at boka baseres seg på hinduistisk religion og kultur. Jeg gleder meg til å lese mer om Aru og resten av den fantasifulle verdenen hun hører til.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.