4. desember: Aru Shah og dommedagsdansen av Roshani Chokshi

Aru Shah bor i en leilighet i museet for indisk kunst og kultur sammen med moren. Hun går på en skole hvor de fleste elevene kjøres av egen sjåfør og tilbringer feriene i et av flere feriehus. Aru juger i et forsøk på å passe inn om egne ferieopplevelser. Når hun blir avslørt prøver hun å imponere ved å tenne på en forbannet lampe. Det viser seg at både forbannelsen og demonen i lampen er ekte.

Denne boka likte jeg godt. Aru er kjempetøff i møte med de mange utfordringene som dukker opp. I tillegg synes jeg det er spennende at boka baseres seg på hinduistisk religion og kultur. Jeg gleder meg til å lese mer om Aru og resten av den fantasifulle verdenen hun hører til.

Foto: Magne Johansen

Del anbefalingen:

Vi anbefaler også:

Arne Svingen: Perfekt ondskap

Perfekt ondskap er en fortelling man bare sluker. Det starter med en scene som viser ganske tydelig hvordan hovenkarakteren, Skage er. Han ser en jente

Raina Telgemeier: Ghosts

Ghosts handler om to søstre, Cat og Maya. De må flytte til Bahía de la Luna, fordi Maya har en sykdom kalt cystisk fibrose og

Nina Borge: Outlaster

Adrian har opplevd noe han ikke orker å snakke om. Som følge av det som skjedde lider han nå av ganske sterk angst. Han orker

Jennifer Donnley: Stesøstre

Dette er historien om hva som skjer etter at Askepott av fått prinsen og kongeriket. Men det handler ikke om Askepott. Denne boka handler om