Arne Svingen: Perfekt ondskap

Perfekt ondskap er en fortelling man bare sluker. Det starter med en scene som viser ganske tydelig hvordan hovenkarakteren, Skage er. Han ser en jente som sitter ved et bord på en kafé. Veska hennes ligger åpen på gulvet. Rett over står en stor grønn smoothie. Han ser på dette som et lykketreff og manøvrerer seg slik at det ser ut som han «tilfeldig vis» skumper borti bordet slik at smoothien faller rett ned i veska. Skage elsker å ødelegge for andre på denne måten. Han mener det ikke er nok ondskap i verden, og han er mer enn villig til å rette opp i ubalansen. I tillegg har han en type bekymringsløs og arrogant personlighet som gjør at anger og usikkerhet ikke berører ham.

Jeg syntes dette var herlig og forfriskende lesning. Det var så mye humor og driv i fortellingen at det gikk veldig fort å lese.

Boka kan lånes på biblioteket eller i BookBites.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X