Beth O`Leary: I samme seng

(Oversatt av Veronica Garten)

Tiffy trenger et sted å bo. Leon trenger en leietaker. Leon jobber om natten, Tiffy om dagen. Ordningen er enkel, Tiffy bor og sover i leiligheten om kvelden og natten, Leon bor og sover der om dagen. Planen er at de aldri skal møte hverandre.

Mye av handlingen skjer i form av lapper Leon og Tiffy skriver til hverandre. Her blir vi kjent med karakterenes personlighet, samtidig som de blir kjent med hverandre. Som leser skjønner man at de to må møtes på et tidspunkt, noe som øker spenningen.

Dette er en hjertevarm og humoristisk bok, med en sår undertone. Både Leon og Tiffy er lette å like, og man tar seg raskt i å heie på deres lykke.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X