Bjørn Ingvaldsen: Nudistene

Personlighetene til Rose og Tjodleik krasjet totalt med hverandre. Rose er spydig og nedlatende, men Tjodleik legger ikke merke til den negative holdningen hennes. Første dag på skolen forteller han, uten noen form beskjedenhet, at han skal bli kjæreste med en av de mest populære jentene. Så retter han seg mot vennegjengen til Rose, som ser ut som de er blant de mest populære. Deretter tar han over styringa til skoleprosjektet til Roses gruppe og de blir nødt til å tilbringe masse tid med ham.

Det er mye spesielt med Tjodleik, og Rose blir bare mer og mer oppgitt over hvor «dustete» hun synes han er. Innimellom det hele skjer det også en stor forbrytelse uten oppklaring.

Dette er en bok med både humor, vennskap og mysterium.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X