Helge Rushfeldt: Nana og jordskipet

(Illustrert av Axel Breirem Kvinnesland)

Dette var en actionfylt og eventyrisk fortelling!

Her møter vi Nana som er en viljesterk og modig jente. Når faren hennes blir fanget av jordskjelv på andre siden av jordkloden, er hun fast bestemt på å gjøre alt hun kan for å redde ham. Men hvordan skal hun rekke å komme seg til New Zealand før faren hennes er utsatt for enda mer fare?  

Det jeg likte best ved denne fortellingen var at vi fikk bli med på en reise gjennom jorda. Boka viste oss jordas indre med flotte, stemningsfulle illustrasjoner. Det føltes storartet, som i en helt annen verden. Jeg hadde sikkert brukt mye mer tid på å dvele ved denne delen, hadde det ikke vært for at fortellingen var så spennende. Nana hadde ikke akkurat god tid på å redde faren hennes.

Anbefales som høytlesningsbok for mellomtrinnet.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X