Ingeborg Arvola: Buffy By er talentfull – en selvbiografi

Moren til Buffy har ikke så god råd. Derfor er det ikke så mange aktiviteter hun får være med på. De koster for mye. Når Buffy ser et gratis kurs i slalåm blir hun kjempespent. Men hun må kjempe hardt for å være med allikevel. Selv om det i utgangspunktet er gratis, så er det mye hun trenger som ikke er like lett å få tak i. Men hva om hun er et naturtalent?

Jeg fikk litt vondt i hjerte av denne fortellingen, men det var så mange flotte karakterer at den også var veldig oppløftende. Jeg likte spesielt godt hvordan klassen til Buffy var. Selv om elevene ertet hverandre iblant, så var de stort sett veldig greie og de lo mye sammen.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X