Ingrid Melfald Hafredal: Ragnas hemmelighet

Julia flytter fra byen til bygda. Det er vanskelig å passe inn på et nytt sted og få nye venner. Det er lett å forstå hvor vanskelig og kleint det kan være å begynne i en ny klasse uten å kjenne noen. Samtidig savner Julia bestevennen sin, og blir veldig lei seg når Kristin får nye venner og stadig vekk glemmer og ringe. Men det er ikke bare Julia som er utenfor i klassen. Ragna er en jente som bare snakker hvis hun må. Hun er ikke alltid på skolen. Julia blir nysgjerrig på Ragna og hvorfor hun oppfører seg så annerledes.

Fortellingen er mystisk og har en god driv. Det er spennende å følge Julia i det hun forsøker å finne ut mer om Ragna og faren hennes. Fortellingen berører viktige temaer som utenforskap og psykisk helse.

Boka kan lånes på biblioteket eller som e-bok eller lydbok i Bookbites.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X