Jane Harper: Falsk natur

(Oversatt av Carina Westberg)

En bedrift tar med seg de ansatte ut på overlevelses tur i villmarken. Det er to lag, en med menn og en med kvinner. Av de fem kvinnene som legger ut på tur kommer fire tilbake. En leteaksjon startes. Etterforskeren Aron Flak og hans kollega involveres da den forsvunnede kvinnen, Alice, var deres informant i etterforskningen av bedriften hun jobber i.

Dette er en karakterdreven roman, hvor de ulike kvinnenes personlighet gradvis avsløres. Det blir ekstremt i det kvinnene presses til det ytterste. Den australske villmarken fungerer godt som bakteppe, og øker spenningen. Finner de Alice i tide? Hva skjedde egentlig i løpet av de tre dagene kvinnene var alene?

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X