Jennifer Donnley: Stesøstre

Dette er historien om hva som skjer etter at Askepott av fått prinsen og kongeriket. Men det handler ikke om Askepott. Denne boka handler om de to stesøstrene Isabelle og Octavia. De som blir kalt slemme, onde og stygge. For hvordan ble de to så slemme mot den snille Ella? Og hva skjer med de to etter at Askepott har reist sin vei?

Dette er en sterk fortelling om konsekvensene av valgene man tar. Om hvordan andres meninger og kommentarer former oss og kan få stor påvirkning på hvordan vi velger å leve. Denne boka rørte meg mer enn jeg hadde forventet, og jeg tror mange vil kjenne seg igjen i den «stygge» stesøsteren Isabelle.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X