Karina Yan Glaser: Den fantastiske familien Vanderbeeker

I et stort mursteins bygg i Harlem, New York bor familien Vanderbeeker:  Isa og Jessie er tvillinger, Oliver, Hyacinth , Laney og foreldrene. I tillegg har de kaninen Paganini, hunden Franz og katten George Washington. Familien stortrives i hjemmet sitt og i nabolaget. Snart er det jul og de er travelt opptatt med forberedelsene, men så får de en dårlig nyhet. Herr Beidermann som eier leiligheten vil ikke fornye kontraktene deres og de må flytte. De fem søsknene bestemmer seg for å gjøre alt de kan for å overbevise Herr Beidermann om at de må få bli boende.

Det er spennende å følge barna i det de prøver ulike taktikker for å overbevise den sure Herr Beidermann om å få bli. Samtidig ble jeg mer og mer nysgjerrig på hvorfor Herr Beidermann var så sur. Hvorfor kommer han aldri ut av leiligheten sin?

Det er en morsom, spennende og litt trist fortelling.  

Boka kan lånes på biblioteket, eller i Libby.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X