Michael Stilson: Alene gjennom

Historien handler om Fredrik som spiller for Mjøndalen. Han er bare 17 år, men han er allerede nær drømmen å spille for Rosenborg. Men så griper faren hans inn. Han har en bedre plan. Et bedre lag. Og det er ikke et norsk lag.

Jeg er ikke en fotballfan, og jeg har ingen peiling på fotball. Allikevel var dette en bok jeg ikke klarte å legge fra meg. Det var utrolig spennende å følge Fredrik sin jakt på fotballdrømmen. Samtidig følte jeg at jeg fikk et innblikk i noe jeg vet lite om, miljøet på et fotballag. Hvordan er det å komme som 17-åring inn på et lag med 20- og 30-åringer? Hvordan skal du forhandle kontrakter med mektige manangere og trenere? Hvordan beviser du at du fortjener å være der?

Forfatteren er god til å beskrive alle følelsene Fredrik går igjennom, og det blir virkelig en bergodalbane. Passer for alle, enten du liker fotball eller ikke.

Boka kan lånes på biblioteket eller som ebok og lydbok i bookbites.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Rainbow Rowell: Carry on

Dette er en fantasy bok for de som har lyst på noe lett og koselig. Her er det vennskap, hemmelige forelskelser og en magiskole som

Sissel Chipmann: Skifterne

Denne fortellingen ble jeg umiddelbart dratt inn i. Kira bor i en liten landsby. Det er trygt og rolig, med unntak av én ting. Noen

Anne Gunn Halvorsen: Arvingen

Denne var gøy å lese. Lena flytter til Oslo med foreldrene og 1 år gamle Theodor. Hennes møte med en ny skole er helt spesiell.

no Norwegian
X