Nina Borge: Outlaster

Adrian har opplevd noe han ikke orker å snakke om. Som følge av det som skjedde lider han nå av ganske sterk angst. Han orker ikke å være i nærheten av folk, og skolen er det verste stedet han vet om. Det eneste trygge stedet er når han er hjemme på rommet sitt og spiller med CS:GO-laget. Men når foreldrene får med seg at Adrian skulker og får dårlige karakterer, ser de ikke hva problemet egentlig er. De tenker heller at det er gamingen som kommer i veien for skolearbeidet, og truer med å ta vekk PC’en.

Dette er en bok om angst, gaming og gode vennskap. En stor del av det som gjorde denne boka så god var venne-dynamikken mellom lagkameratene til Adrian. De samarbeider, krangler og ler om hverandre. De virket som en skikkelig god gjeng. Boka fikk meg også til å føle veldig med Adrian. Angsten gjorde alt så mye vanskeligere for ham og jeg håpet så inderlig på at ting skulle bli bedre.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X