Rachel Hawkins: The wife upstairs

I et overklassestrøk tjener Jane penger på å lufte hunder. Hun tjener også litt på å naske fra de fine fruene hun jobber for. Når hun møter den rike enkemannen Eddie ser hun en mulighet til å gå fra å stjele til å eie dyre smykker, parfymer og klær.

Karakterene i denne historien er det som skaper spenningen. Jane er på ingen måte en sympatisk hovedperson, men hun er interessant og kompleks. Den tilsynelatende perfekte Eddie er en karakter man raskt skjønner at det er noe med, men hva vet vi ikke. I tillegg er Jane helt intetanende, noe som øker intensiteten i fortellingen.

Boka har en undertone av at noe ikke stemmer i dette perfekte nabolaget, at dette umulig kan gå bra. Det er en perfekt bok for deg som likte Flink pike av Gillian Flynn eller Piken på toget av Paula Hawkins.

Boka kan lånes som lydbok i Libby.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X