Sara Östlund Nilsson: Parasittenes skumle verden

Jeg vet at mange forfattere har brukt mye tid og energi på å finne opp skumle monstre, men etter å ha lest denne boka begynte jeg å tvile på om det egentlig er nødvendig. Det finnes jo allerede skapninger i vår verden som er skumlere enn det man kan finne opp selv. Bare tenk på bendelormen, som kan flytte inn i tarmkanalen din og bli opp til 10 meter lang. Et levende vesen som bare vokser seg stor inni deg og spiser det den finner i tarmene dine. Tenk så ekkelt!

Parasittenes skumle verden kan du lese om denne og om mange flere parasitter. Boka forteller om flere parasitter som er like ekle som bendelormen og noen som faktisk er til nytte for oss mennesker. Det er alt fra parasitter som hjernevasker verten sin og spiser den fra innsiden og ut, til de som hjelper oss med å beskytte avlinger mot skadedyr.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Christoffer Lamøy: Hjemsøkt

Henrik flytter med familien til et gammelt hus. Huset har en dyster historie som Henrik gradvis blir mer kjent med. Samtidig endrer lillebroren oppførsel, noe

Camilla Sandmo: Jente(17) ikke savnet

Beatrice vil finne tanten sin, Kristiane som forsvant for mange år siden. Historien fortelles fra disse to jentenes perspektiv. Beatrice sine kapitler er fortalt i

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

no Norwegian
X