Sissel Chipmann: Skifterne

Denne fortellingen ble jeg umiddelbart dratt inn i. Kira bor i en liten landsby. Det er trygt og rolig, med unntak av én ting. Noen barn blir rammet av en mørk magi, som får dem til å skifte til dyr. Når dette skjer, må gråfolket påkalles. De tar med seg barnet til sin by på den andre siden av elven. Når han/hun kommer tilbake er magien borte. Samtidig er noe annerledes. De er ikke som før. Derfor frykter alle å bli sendt til gråfolket.

Det var veldig spennende å lese boka, fordi man hele tiden lurer på hvem som blir den neste. Og hva skjer med de som blir sendt bort? Og hvorfor er det så farlig at man forvandles til et dyr? Det blir intenst når også Kira viser seg å ha disse kaoskreftene.

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Rainbow Rowell: Carry on

Dette er en fantasy bok for de som har lyst på noe lett og koselig. Her er det vennskap, hemmelige forelskelser og en magiskole som

Anne Gunn Halvorsen: Arvingen

Denne var gøy å lese. Lena flytter til Oslo med foreldrene og 1 år gamle Theodor. Hennes møte med en ny skole er helt spesiell.

Michael Stilson: Alene gjennom

Historien handler om Fredrik som spiller for Mjøndalen. Han er bare 17 år, men han er allerede nær drømmen å spille for Rosenborg. Men så

no Norwegian
X