Victoria Schwab: Spøkelsenes by

Spøkelsenes by er boka for dere som elsker spøkelser og kalde gufs. Den er for dere som blir fascinert av steder der gamle, uhyggelige hendelser nekter å la seg bli glemt og forsvinne inn i fortiden.

Boka handler om Cassidy Blake. Etter at hun nesten druknet en dag, har hun sett spøkelser overalt. Hun kan også bevege seg gjennom Sløret, som er det hun kaller skillet mellom vår verden og den som tilhører spøkelsene. Det hele går ganske fint der hun bor. Hun kan kontrollere når hun går gjennom Sløret og ingen av spøkelsene gjør henne noe. Men så bestemmer foreldrene seg for at de skal reise til Edinburgh, en by som er kjent for å være det mest hjemsøkte stedet noensinne. Spøkelsene hun møter der skal vise seg å være mye farligere enn de hun er vant med.

Boka kan lånes i Bookbites, på biblioteket eller som lydbok på engelsk i Libby

Del anbefalingen:

Share on facebook
Share on twitter

Vi anbefaler også:

Vibeke Koheler: Tankespinneren

Denne boka overrasket meg. Jeg har lest mange fantasybøker hvor forfatteren har funnet opp ulike typer magi, men aldri har jeg lest en som denne.

Ann Nepolitano: Kjære Edward

Dette er en medrivende roman om Edward, en gutt på 12 år som overlever en flystyrt. Resten av passasjerene dør, inkludert familien hans. Hvordan forsetter

Arne Svingen: Perfekt ondskap

Perfekt ondskap er en fortelling man bare sluker. Det starter med en scene som viser ganske tydelig hvordan hovenkarakteren, Skage er. Han ser en jente

no Norwegian
X