The Sense of an ending

Barnes, Julian2017

DramaIdentitet

Eg las "The Sense of an ending" på eit fly. Midt i flyginga blei eg usikker på om eg hadde bestilt billett til rett destinasjon. Eg trur det var fordi eg var totalt dratt inn i handlinga. No opplever boka som eit gjenferd. Den kjem tilbake når eg minst ventar det.

Britisk drama basert på Julian Barnes' roman som vant Bookerprisen i 2011. Tony Webster er i sekstiårene og lever alene. En dag mottar han et brev hvor det står at han har arvet en pengesum og to brev fra moren til ungdomskjæresten Veronica. Tony skjønner lite av dette, siden han kun har møtt denne kvinnen en gang da han var ung. Han begynner derfor å nøste opp i mysteriet, for å finne ut hva som ligger bak den uventede arven. Det han avslører får ham til å se sitt eget liv i et helt nytt lys, og han innser at hans egen rolle i andre menneskers skjebne har hatt en helt annen betydning enn det han selv alltid har trodd. Filmen har karakteren 6,4/10 på IMDb. Omtalen er utarbeidet av BS.