Biblioteket_mai_2020

Vi fortsetter med bestill og hent

Bestill og hent løsning fortsetter fra 11.april til 25.april eller til ny beskjed er gitt. Dette betyr at vi har stengt for besøk, men det er mulig å bestille bøker som kan hentes utenfor biblioteket.

Slik bestiller du bøkene:

• Gå inn på nettsiden vår her: https://enebakk.bib.no/cgi-bin/m2
  • Logg deg inn med lånenummer og pinkode
  • Søk opp tittelen du ønsker deg
  • Klikk «Bestill»
  • Når du har fått hentemelding på e-post eller SMS kan du komme til biblioteket innenfor åpningstidene våre for å hente bestillingen
  • Ring oss på tlf. 64 99 21 90 når du står utenfor. Vi kommer ut med bestillingen din.

Vi har også åpent for at dere kan sende bestillinger på epost til biblioteket@enebakk.kommune.no.

Innleveringer kan gjøres som vanlig i bokkassene på bensinstasjonen på Flateby, Vågsenteret og utenfor biblioteket.

Du kan fortsatt bruke det digitale tilbudet vårt. Vi har norske e-bøker og e-lydbøker på BookBites og engelske e-bøker og e-lydbøker påLibby.

Vi håper at vi snart skal kunne gå tilbake til mer normal drift og gleder oss til å se dere igjen på biblioteket.

Hilsen oss på Enebakk bibliotek

Del innlegget: