Til leseforslag
Omslag: "Girl on fire" av Alicia Keys
Ungdom

Girl on fire

Alicia Keys

Grafiske romanarFamilieforhold
Bestill

Anbefaling

Denne var spennende fra start til slutt.

Denne boka var spennende fra start til slutt. Lolo virker som en karakter det er verdt å heie på. Hun lar seg ikke bare føye etter truslene hun møter, men kjemper for det hun mener er rett. Det hjelper så klart også at hun har magiske krefter.

Etter å ha lest boka er jeg fortsatt nysgjerrig på hvor magien til Lolo kommer fra og hva hun kan bruke den til i fremtiden. Hvis det kommer en oppfølger, leser jeg den gjerne.

Om boken

Lolo Wright har alltid trodd at hun var en helt vanlig 14 år gammel jente som hadde helt vanlige familieproblemer. Broren James sliter med studiene, farens forretning er alltid på kanten av å gå under, og moren dro for lenge siden. Men når en politimann peker på James med pistolen sin etter en misforståelse dukker det opp noe i Lolo som hun ikke ante at var der. Hun kaster politimannen unna - med bare tankene sine. En farlig dealer kalt Skin får høre om Lolos evner og er fast bestemt på å få henne til å jobbe for ham, men Lolo er villig til å kjempe mot ham for å redde familien og nabolaget. Tegneserie for ungdomstrinnet og oppover. Boken inngår i BS Engelsk Bestselgerabonnement for barn og ungdom. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Enebakk kommune
Ansvarlig redaktør: Andreas Halvorsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content