Til leseforslag
Omslag: "The host : a novel" av Stephenie Meyer
Eldre barnUngdom

The host

Stephenie Meyer

Sci-fiKjærlighet vennskap innvadere
Bestill

Anbefaling

En gripende historie om å bli kjent med seg selv

Dette er en av mine favorittbøker fra når jeg var ungdom, og jeg syns fortsatt den er kjempegod.

Den er rørende, spennende, og har både litt action og romantikk. Det jeg liker med den er hvordan hovedkarakteren, Wanderer, utvikler seg og blir kjent med seg selv. Hun oppdager hvordan det er å være menneske, og realiserer at det hennes art har gjort kanskje ikke er så bra som hun tenkte at det var.

Vennskapet hennes med Melanie er også overraskende, fordi de starter med å hate hverandre, men blir utrolig rørende og nært lenger ut i boken. Dette er virkelig en page-turner som er vanskelig å legge fra seg!

Om boken

Melanie Stryder nekter å la seg invadere av en usynlig fiende. Det er kommet skapninger, sjeler, til jorden som overtar menneskenes hjerne mens kroppene deres forblir intakte. Da Melanie, en av de få gjenværende uberørte menneskene, blir fanget, er hun sikker på at dette er slutten. Vandrer, sjelen som er blitt tildelt Melanies kropp, er blitt advart om utfordringene ved å leve inne i et menneske, de overveldende følelsene, de mange sanseinntrykkene, de livaktige minnene. Men Vandrer er ikke forberedt på Melanies iherdige motvilje mot å gi fra seg det som er hennes: tanker, følelser, minner. For ikke å snakke om mannen i hennes liv. Dette er historien om et kjærlighetsforhold der tre er involvert, men hvor bare to har menneskeskikkelser.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Enebakk kommune
Ansvarlig redaktør: Andreas Halvorsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content