Til leseforslag
Omslag: "The love report. 1" av psevdonym for Bertrand Escaich og Caroline Roque Béka
Eldre barnUngdom

The love report. 1

psevdonym for Bertrand Escaich og Caroline Roque Béka

Tegneserie
Bestill

Anbefaling

Hva gjør du når bestevennen er håpløst forelsket og foreldrene dine bare krangler hele tiden?

Jeg ble både rørt og varm om hjertet av å lese denne tegneserien. The Love Report går inn på viktige temaer som forelskelse, hjertesorg og hvordan det kan være å ha foreldre som krangler hele tiden. Gjennom karakterene Lola og Grace møter får leseren et innblikk i hvor vanskelig det kan være å gå på ungdomsskolen, og hvordan rykter kan spres og påvirke en hel skole.

Karakterene har god dybde, og viser hvordan følelser kan være motstridende. Selv om boka heter "the love report" handler den mest om vennskap, og at det ikke alltid er lett å være en god venn. Jeg likte veldig godt hvordan hovedkarakterene ble kjent med nye jenter som viste seg å være helt annerledes enn de trodde.

Om boken

Bli med inn i skolegården, der kjærligheten løper løpsk! I Forelska? Bestevenninnene Lola og Grace har aldri vært forelska før. I hvert fall tror de ikke det. Folk blir jo helt gale av å være forelska. Foreldrene til Grace krangler hele tiden, og kjæresteparene i skolegården kysser, slår opp, krangler og blir venner igjen. Det er umulig å holde tritt! Så hva skal egentlig Lola gjøre når hun merker at Noah i klassen er litt søt? Forelska? er en morsom og spennende tegneserie,, full av gjenkjennelige karakterer og kjærlighetsmysterier. Tegneserie for mellomtrinnet.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Enebakk kommune
Ansvarlig redaktør: Andreas Halvorsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content