Enebakkbibliotek

Torsdagsmordklubben. 1

Osman, Richard2021

HumoristiskPensjonistar

På et luksuriøst eldrehjem samles fire beboere hver torsdag for å løse uoppklarte drapssaker. Og når det skjer et mord i byen, klarer de ikke å holde seg unna. De overlater ingenting til politiet.

Boken er lett å lese, med en humoristisk tone. Jeg likte veldig godt karakterene i boken, og hvordan de i torsdagsmordklubben arbeider for å løse drapssaken. Hvis man, som jeg, likte boken, er det kommet to andre bøker til i serien om Torsdagsmordklubben.

I en liten landsby i Kent ligger et luksuriøst aldershjem i et ombygd kloster. Fire av beboerne der møtes hver torsdag over et glass vin for å diskutere uløste kriminalsaker i nærmiljøet. De fire er den tidligere sykepleieren Joyce, eks-fagforeningslederen Ron, den pensjonerte psykiatrikeren Ibrahim og den gåtefulle Elisabeth som en gang var spion. En dag skjer det et mord i landsbyen, og de fire får en virkelig sak å bryne seg på. Dette er første bind i en planlagt serie. Omtalen er utarbeidet av BS.

Leseopplevelse

• Karakterer