Til leseforslag
Omslag: "Bare spille ball" av Michael Stilson
Ungdom

Bare spille ball

Michael Stilson

Bestill

Anbefaling

Boken holder på spenningen gjennom hele boken og ble kåret til vinner av Uprisen i 2019

Du trenger ikke å være fotballproff for å like denne boken. I bare spille ball møter vi temaer som alle kan kjenne seg igjen i.

Boken er realistisk og det er tydelig at Michael Stilson vet hva han snakker om, han er jo tross alt eks-fotballspiller. Hovedpersonen Fredrik prøver å finne ut hvordan han kan være en god venn for kompisen Erik. Han må også forholde seg til moren sin som aldri er hjemme og faren som bare dukker opp når det passer han. Og hvorfor må fotball alltid handle om penger og hvem man kjenner?

Det er interessant å lese om hvordan proffdrømmen kan se ut fra innsiden av fotballens verden. Jeg trodde aldri lesning om fotballtrening og talentspeiderprat kunne være så spennende!

Det er skrevet tre bøker i samme serie, så liker man den første, har man mye å glede seg til!

Om boken

Fredrik elsker å spille fotball. Nå står han foran sitt livs viktigste kamp. Herjer han på kanten slik han pleier å gjøre, er proffdrømmen innen rekkevidde. Men de siste dagene før finalen forandrer alt seg. Han er ikke forberedt på de harde realitetene. Han prøver å glemme ei jente, og klare seg uten en far, samtidig som han gjerne vil vinne, uten å miste seg selv. Fortelling for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Enebakk kommune
Ansvarlig redaktør: Andreas Halvorsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content